- AGF skal være Jyllands FCK

Fodboldspilleren Martin Jørgensen skyder penge i AGF i forventning om, at Århus-klubben kan blive et jysk modstykke til FC København.

AGF skal tilhøre den absolutte top i dansk fodbold.

Så klar er udmeldingen fra fodbold-landsholdsspilleren Martin Jørgensen, efter at han har meldt sig på banen som investor i AGF's moderselskab, Århus Elite.

- Jeg forventer, at jeg kan hjælpe min gamle klub til at komme på højkant igen - og blive et modstykke til FCK i Jylland. Århus er den næststørste by i Danmark, og det er på tide, at den kommer på danmarkskortet igen rent sportsligt, siger Martin Jørgensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Gruppen af storaktionærer i AGF består nu af en håndfuld forskellige personer og virksomheder. De har meldt sig på banen, efter at den tidligere klubejer, rigmanden Kurt Andersen, har valgt at trække sig ud af koncernen.

Indtil videre må de nuværende spillere selv stå for den sportslige succes på banen. Men Martin Jørgensen udelukker ikke, at han en dag vender hjem til Århus.

- Jeg har to år tilbage af min kontrakt i Italien (med Fiorentina, red.). Derefter må vi se, hvad jeg har lyst til, og hvilket niveau jeg kan spille på. Men det er da klart, at hvis jeg en dag kommer tilbage til Danmark, så bliver det nok også i AGF, siger den 31-årige angriber.

Se mere i TV 2 | ØSTJYLLAND kl. 22.20.