AGF skal bare overleve

Træner Ove Pedersen har overlevelse i SAS Ligaen som førsteprioritet.

Ove Pedersen blev ansat i AGF i vinterpausen, men blot tre runder inde i forårssæsonen ligner den tidligere FC Midtjylland- og Esbjergtræner en mand, der har været i AGF meget længere.

I hvert fald syntes den tidligere SAS Liga-bronzevinder at være tydeligt mærket af den krisestemning, der mere eller mindre har klæbet til den tidligere storklub i mange år.

Søndag stemte han så i det kor, der konstant peger på grundlæggende problemer i AGF-strukturen.

- Min opgave er selvfølgelig at få holdet til at vinde nogle kampe, så vi kan redde os. Men på sigt er det også at få noget kontinuitet ind i klubben, for det mangler der på mange områder, sagde Ove Pedersen, der pegede på to konkrete forhold.

- Jeg er den fjerde træner, der er hentet ind på kort tid (efter Poul Hansen, Sören Åkeby og Brian Steen Nielsen, red.), og så er truppen meget skævt sammensat. Vi har masser af centrale forsvarsspillere og centrale midtbanefolk, mens vi mangler kanter og backs. Det er uholdbart, sagde Ove Pedersen umiddelbart efter søndagens nederlag til FC Midtjylland. /ritzau/

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=13742">Nyt nederlag til AGF (26/3-2006)</A></STRONG>