Aftagende kaos på vejene

Kl. 16 er de fleste større veje åbne igen, men motorvej E 45 er fortsat lukket. Også hovedvejen Grenaa-Århus er lukket.

De kaotiske forhold på vejene efter nattens snestorm er langsomt, men sikkert, ved at blive afløst af mere normale forhold. Men bilisterne har fortsat stor risiko for at blive stoppet af snedriver og efterladte biler.

<STRONG>Motorvej E 45</STRONG> var kl. 16 spærret i begge retninger ved motorvejskrydset vest for Århus. Militære bæltekøretøjer er i gang med at rydde vejen for de mange fastkørte biler, men det er uvist, hvornår E 45 bliver åbnet igen.

<STRONG>Djursland</STRONG> er fortsat hårdt ramt af snevejret. Både små og store veje i området er spærret af sne og fastkørte biler. Kl. 16 var hovedvejen fra Grenaa mod Århus fortsat spærret mellem Trustrup og Tirstrup.

Indfaldsvejene til<STRONG> Århus</STRONG> er blevet ryddet i løbet af dagen, men der er stadig en del lukkede biveje omkring byen. De fleste bybusser er i løbet af dagen kommet i normal drift.

Omkring <STRONG>Randers </STRONG>er de store veje efterhånden blevet ryddet. Det gælder dog ikek Hadsundvej, som kl. 16 fortsat var helt lukket. Også en del biveje er umulige at køre på. Bybusserne i Randers har slet ikke været på gaden i dag.

I <STRONG>Skanderborg </STRONG>oplyste politiet kl. 16, at de lidt større veje er farbare, men hurtigt kan fyge til. På alle biveje er der stor risiko for at køre fast i fygesne.

<STRONG>Silkeborg</STRONG> og omegn er sluppet forholdsvis let gennem snevejret. Kl. 16 lød meldingen fra politiet her, at alle lidt større veje er farbare med forsigtighed. Mindre veje kan være lukket.

<STRONG>Flytrafikken</STRONG> er fortsat ramt af en hel del aflysninger.

Derimod kører næsten alle <STRONG>tog</STRONG>, dog må man regne med forsinkelser. De eneste aflyste tog er lyntogene mellem Århus og Aalborg.

<STRONG>Bustrafikken </STRONG>er over det meste af Østjylland hårdt ramt af vejret, og talrige rutebiler holder stille.