Aarhus Lufthavn får ny formand

Torben Boldsen er ny bestyrelsesformand for Aarhus Lufthavn i Tirstrup

Aarhus Lufthavn i Tirstrup har fået ny formand.

Jan Nordstrøm har forladt formandsposten for lufthavnen, og ny bestyrelsesformand er den randrusianske erhvervsmand Torben Boldsen, som har været en del af bestyrelsen siden 2011.

Jan Nordstrøm stopper som bestyrelsesformand, da han ønsker at koncentrere sig 100 procent om sit job som finansdirektør i Danish Crown. derfor har han også besluttet helt at træde ud af bestyrelsen, oplyser Aarhus Lufthavn i en pressemeddelelse.

I bestyrelsen afløses han af Peer Heldgaard Kristensen, som er direktør i VisitAarhus.

- Fra Aarhus Airport's bestyrelse er man taknemlighed over for Jan Nordstrøm for hans store og vellykkede indsats for at reducere driftsomkostningerne i Aarhus Airport, og har samtidig stor forståelse for hans ønske om at fokusere kræfterne på det krævende job som finansdirektør i Danish Crown. Aarhus Airport har i den ordinære drift reduceret underskuddet med 10 millioner koner fra 14,6 millioner kroner i 2013 til 4,5 millioner kroner, står der i pressemeddelelsen.

På mandag offentliggøres en rapport bestilt af Aarhus Kommune, som har til opgave at undersøge fire mulige placeringer af en ny lufthavn tættere på Aarhus. Læs mere om det her.