37-årig mand tilstår 10 indbrud

Otte sommerhusindbrud og indbrud i en smykkeforretning og hos et autoværkssted er opklaret af Lokalpolitiet i Grenå.

Sommerhusejere i området ved Store Sjørup ikke langt fra Ørsted kan nu ånde lettet op. Lokal Politiet i Grenå har sigtet en 37-årig mand for i alt 10 indbrud. Et konkret tip fra en opmærksom borger førte politiet på sporet.

- Den 37-årige mand passede på den beskrivelse, vi havde fået fra vidnet. Samtidig havde manden friske skrammer på hænderne, da vi anholdte ham. Skrammer formoder vi, stammer fra flere af sommerhusindbruddene, siger Gert Nørholm kriminalassistent ved Lokalpolitiet i Grenå, til TV2/ØSTJYLLAND.

Efter at have ransaget mandens bopæl, har politiet fundet flere af de stjålne ting, der i blandt smykker, en bærbar computer, digitale tv-modtagere, specialværktøj samt et mindre kontantbeløb.

- Vi har dog langtfra fundet alle de ting, som er meldt stjålet. På hans bopæl har vi fundet effekter, vi formoder stammer fra tidligere indbrud. Han har på nuværende tidspunkt, ikke ønsket at tilstå flere end de 10 indbrud. siger Gert Nørholm.

Den 37-årige mand er ifølge Gert Nørholm stofmisbruger og pengemangel til køb af stoffer er øjensynligt baggrunden for de mange indbrud. Manden er ikke tidligere kendt af politiet, og da han er i psykiatrisk behandling, har politiet valgt at løslade ham.