30.000 til Grøn Koncert

Stort fremmøde i Århus sikrer økonomien for Grøn Koncert.

Muskelsvindfonden kunne glæde sig over perfekt og publikumsappellerende udendørsvejr, da den grønne koncertkaravane søndag for 21. gang ramte Århus på sin vej landet rundt til i alt syv store udendørskoncerter.

Med en anslået tilstrømning i Århus på omkring 30.000 letpåklædte tilskuere kom Muskelsvindfonden dermed et godt skridt på vejen mod det rene overskud på tre millioner kroner, som der satses på for hele turneen.

- Det ser fornuftigt ud. Fredagens koncert i Esbjerg var ganske vist besøgsmæssigt skuffende og ramt af regn, men efter over 20.000 i Odense i lørdags og det fantastiske vejr her i Århus, som har lokket mange til, så har vi forhåbentligt fået rettet op på det og tror på et godt resultat. Ud over det gode vejr, som der er udsigt ved de kommende fire koncerter og de fine musikanmeldelser, så kan vi glæde os over, at alt det praktiske fungerer upåklageligt, siger Muskelsvindfondens direktør, Marianne Fredriksen, som takker af i år efter fem år som direktør og 18 år som ansat i fonden.

/ritzau/