23 bilister snuppet for spritkørsel

Hele 23 gange gav alkoholmetret udslag, da Østjyllands Politi i weekenden stoppede bilister mistænkt for spirituskørsel.

Foto: Colourbox

Den store fangst kommer bag på Mogens Brøndum politikommissær ved Østjyllands Politi,

- Vi har ikke kørt nogen målrettet kampagne mod spritbilister, så det er meget overraskende, at så mange er blevet taget for spirituskørsel, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

De 23 spritbilister er over dobbelt så mange, som Østjyllands Politi normalt støder på i løbet af en weekend. En 57-årig mand fra Randers var ekstra ihærdig. I løbet af tre timer lykkedes det ham at blive stoppet af politiet to gange med for meget alkohol i blodet.

Første gang ordensmagten stødte på den 57-årige bilist var ved Shell på Mariagervej i Randers kl. 18.45. Her kørte han to gange ind i en trailer og ramte efterfølgende en lygtepæl.

En politipatrulje tog manden en tur med på Politigården, her fik han foretaget en blodprøve.

Senere søndag aften kl. 21.45 var den gal igen. Politiet modtog igen en anmeldelse fra en bekymret borger, der havde set manden køre rundt i beruset tilstand. En politipatrulje blev sendt ud på mandens bopæl og for anden gang søndag aften blev han taget en tur med på Politigården i Randers.

Mogens Brøndum fortæller, at de 23 spritbilister er taget i perioden fra fredag til søndag aften og fordeler sig over hele politikredsen.