20-årig mand anholdt for drab i Jomfru Ane Gade

Politiet har anholdt en 20-årig mand for drabet på århusianeren William Lennon Davis i Jomfru Ane Gade i Aalborg

Politiet i København og Aalborg arbejdede sammen, da de fredag formiddag anholdt en 20-årig mand på Nørrebro. Han sigtes for medvirken til drab i Aalborg.

Efter flere ugers efterforskning af drabet på William Lennon Davis i Jomfru Ane Gade i Aalborg mødte politiet talstærkt op på Nørrebro i København fredag formiddag. Her blev en 20-årig mand anholdt og sigtet for medvirken til drabet på den 21-årige århusianer.

Politiet i København og Aalborg arbejdede sammen under fredagens aktion og afspærrede både Korsgade og Kapelvej for at sikre, at den 20-årige ikke stak af.

- Vi vidste ikke præcis, hvor han var, så vi trængte ind tre steder på samme tid. Han befandt sig i sin egen lejlighed, siger ordenspolitiets centrale vagtleder, Jørgen Thomsen.

Han fremstilles efter planen i et grundlovsforhør lørdag morgen i Aalborg. Der begæres lukkede døre.

William Lennon Davis mistede livet den 7. april, da han blev stukket ned under et slagsmål mellem to grupper i Jomfru Ane Gade.

Den ene bestod af både lokale unge mænd og af unge fra København. Alle havde tidligere på natten været til fest i rockergruppen Bandidos' klubhus i Skalborg. Den anden gruppe
bestod af unge fra Århus-området - heriblandt den senere dræbte.

Vicepolitiinspektør Kell Svenningsen fra politiet i Aalborg ønskede fredag ikke at oplyse, om flere fra grupperne er på vej til at blive anholdt.
/ritzau/