15-årig eftersøges fortsat

Politiet har stadig ordre til at anholde den srilankanske asylsøger Rams, selv om hans sag er taget op til ny behandling.

Politiet i Grenaa går stadig efter at anholde den 15-årige srilankanske dreng, Rams, som har en udvisning fra Danmark hængende over hovedet, selv om udlændingemyndighederne har genoptaget hans sag.

Politiet i Greena oplyser fredag morgen, at der ikke er kontraordre om at forsøge at anholde drengen, som onsdag morgen var forsvundet fra sit hjem, da politiet troppede op.

Torsdag sendte Rams' advokater ellers en anmodning til Udlændingeservice om en genoptagelse af sagen på opfordring fra integrationsminister Rikke Hvilshøj (V).

Grenaa Politi vil forsøge at anholde drengen med henblik på at holde ham i forvaring, oplyser vagthavende. Men uden at have det som hastesag.

- Vi har ikke fået besked om andet. Det vil indgå i det sædvanlige politiarbejde, så når vi har tid, så gør vi det, siger vagthavende til Ritzau. /ritzau/

LÆS OGSÅ:<A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15697" target=_blank><STRONG>Nyt håb for udvist tamil (19/10-06) </STRONG></A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15696" target=_blank><STRONG>Underskrifter mod udvisning (19/10-06)</STRONG></A><STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15689">15-årig smides ud af landet (18/10-06) </A></STRONG>