14-årig dreng overfaldet

Østjyllands Politi søger efter vidner til et overfald mod en 14-årig dreng, der fandt sted på Park Allé i Århus i lørdags.

- En gruppe på otte drenge befandt sig lørdag eftermiddag i shoppingcentret Bruuns Galleri i Århus. En anden gruppe bestående af fem drenge med udenlandsk baggrund går forbi gruppen med de otte drenge, der sidder på en bænk. En af de udenlandske drenge giver den anden gruppe drenge "fingeren", fortæller Mogens Brøndum politikomimssær ved Østjyllands Politi, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

De to grupper støder på hinanden igen udenfor shoppingcentret, her bliver en 14-årig dreng skubbet og sparket fem til seks gange i ansigtet af en af indvandredrengene. De otte drenge med udenlandsk baggrund løber efterfølgende væk og er ude af syne, da politiet ankommer.

Den 14-årige dreng bliver i ambulance kørt til behandling på skadestuen. Lige nu er politiet i gang med at se nærmere på billeder fra videoovervågningen i Bruuns Galleri. Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, som har været overfaldet - eller fra andre, som eventuelt har oplysninger i sagen.

Henvendelse til Østjyllands Politi kan ske på telefon 87 31 14 48 eller 114.