12-årig pige på diskotek

Et århusiansk diskotek får hård kritik for at lade mindreårige komme ind og drikke alkohol.

René Hansen fik lidt af et chok, da han fandt ud af, at hans datter på 12 år i weekenden var på diskoteket Pulz i det centrale Århus.

Den 12-årige pige var sammen med tre 13-årige veninder taget på diskoteksbesøg i tidsrummet 23.15-02.45. Det sluttede dog brat, da hendes storesøster afslørede hende.

- Alle alarmklokker ringede, og vi er stadig chokerede. Det er jo kun et år siden, at hun legede med dukker. Hun har intet at lave i en voksenverden med spiritus og udskejelser, siger René Hansen til JP Århus.

Ifølge avisen er René Hansens datter langt fra den eneste mindreårige, som får adgang til Pulz. Og det møder nu kritik.

- 12- og 13-årige åiger har intet at lave på et voksendiskotek midt om natten, og jeg opfordrer til ansvarlighed hos såvel restauratører som forældre, så det ikke sker, siger borgmester og formand for det kommunale bevillingsnævn, Nicolai Wammen (S), til avisen.

Manager for Pulz, Nikolaj Steenholdt, er enig med borgmesteren:

- Hvis det er sket, er det overhovedet ikke i orden. Det var ikke mig, der stod i døren, så jeg ved ikke, om der er sket en fejl. Men jeg har svært ved at tro på, at så unge gæster har været inde, men det kan være, at de har set meget ældre ud, end de er, og at de har vist falsk id.