10 timers ventetid for en autograf

Nogen er til festival for at høre de kendte. Lasse Christiansen er til festival for at skaffe deres autografer.

Tålmodig som en edderkop, der venter på sit bytte, står 22-årige Lasse Christiansen fra Odense i stegende hede ved indgangen til backstage-indgangen og venter på sangerinden Sinéad O'Connor.

Da TV 2 | ØSTJYLLANDs udsendte møder Lasse Christiansen lidt før klokken 18, har han stået og ventet i fem timer med autografbog og kuglepen.

- Hun (Sinéad O'Connor, red.) er så stor en kunstner, så hvis ikke jeg får hendes autograf i dag, får jeg den nok aldrig, fortæller han.

Han har tænkt sig at vente indtil klokken cirka 23 på at stjernen dukker op.

- Jeg må indrømme, at jeg nok mest er kommet til festival på grund af autograferne. Det er min hobby, forklarer han og viser bogen frem, hvor første autograf er fra sangerinden, Kim Wilde.

Desværre for Lasse måtte han begynde forfra på samlingen sidste år, da hans livsværk gennem 15 år blev stjålet. Væk var autografer fra blandt andet Phil Collins, Eric Clapton, Celine Dion og nu afdøde Ove Sprogøe.

Sinéad O'Connor blev verdenskendt i 1990 med sangen "Nothing Compares 2 You" skrevet af sangeren Prince.

<a href="http://www.tv2oj.dk/skanderborg_festival_2007.asp" target="_blank">Klik her for at komme til TV 2 | ØSTJYLLANDs site om Skanderborg Festival</a>