TV2 ØSTJYLLAND bliver til TV2 ØSTJYLAN

Den 27.-29. november afholder TV2 ØSTJYLLAND for første gang LAN-party. Det gør vi i samarbejde med Sorring LAN Party og med gamere fra hele landet.

En stor sportshal og blinkende computere i massevis. Jubelråb fra scenen og duften af nylavet pølsemix.

Den 27.-29. november står slaget om en præmiepulje på 25.000 kroner, når TV2 ØSTJYLLAND i samarbejde med Sorring LAN Party (SLP) for første gang nogensinde afholder eventet TV2 ØstjyLAN.

Her kan du sammen med dine venner eller med nye bekendtskaber deltage i vores CS:GO-turnering, hvor der vil være både en A- og B-række.

Der er også mulighed for at være med som hygge-gamer – og det er tilladt at spille andet end CS:GO. Aldersgrænsen er dog på 12 år.

Til sidste års SL-Party var hallen fyldt med 286 deltagere fra hele landet. ​​​ Foto: Arkiv - SLP

Allerede nu er der mulighed for at købe billetter. Prisen for at deltage er 299,- pr. person. For fem- personershold er der mulighed for at få afskærmede pladser til 399,- pr. person.

Prisen giver adgang til TV2 ØstjyLAN i hele weekenden – fra fredag eftermiddag til søndag morgen. Køb din billet her!

Hvad er CS:GO?

CS:GO står for Counter-Strike Global Offense, og er et taktisk online skydespil. Her dyster to hold af fem personer hver mod hinanden.
 
Gennem spillet er terroristerne mål at plante en bombe, mens counter- terroristerne skal desarmere den. Får det ene hold nedkæmpet samtlige spillere på det andet, vinder man også.

Mere end et LAN-party

Udover LAN-hygge vil der være mulighed for at få gode råd til din musearm, spændte nakke eller ømme lænd af cand.scient. i idræt Rasmus Brandt, der også selv har spillet CS:GO i mange år.
Derudover vil der løbende være forskellige konkurrencer og quizzes, hvor man kan vinde fede præmier.
Læs mere om eventet i vores Facebook-begivenhed.

To af sidste års vindere af CS:GO turneringen.  Foto: Privat

Østjyllands største LAN-party

Sorring LAN Party (SLP) startede tilbage i 2004, hvor flok på 24 var samlet i det lokale forsamlingshus til et lille gaming-event for byens beboer.

Til dette års LAN-party deltager ca. 160 personer, hvor Rasmus Hoberg i samarbejde med TV2 ØSTJYLLAND styrer slagets gang. Rasmus Hoberg har været med siden 2015, hvor han blev kontaktet af en lokal familiefar, der søgte personer med kendskab til e-sport.

Hvad er SLP?

SLP er en forkortelse af Sorring LAN Party og er et årligt LAN-party i Sorring i Silkeborg Kommune, hvor unge som gamle samles for at spille computer med og mod hinanden. Her samarbejder den lokale idrætsforening STIF og andre virksomheder om at stable arrangementet på benene, som med tiden er blevet en større og større succes. Sidste år deltog 286 gamere i eventet.

https://www.slparty.dk

- Jeg fik til opgave at genstarte det lille LAN-party for byens unge og gøre de lokale aktiviteter attraktive i den lille by Sorring. Efter eventet i 2015 fik SLP vokseværk og har gradvist vokset sig til Østjyllands største LAN-party, fortæller Rasmus Hoberg til TV2 ØSTJYLLAND.

- Til dette års LAN-party har vi i samarbejde med TV2 ØSTJYLLAND fået mulighed for at gøre eventet endnu større og forhåbentlig også bedre. 

00:32

Video: Allan Kibsgaard

Luk video