Timelange test-køer fra morgenstunden

Fredag morgen er der endnu engang lang kø til at blive testet hos Falcks teststeder.

Er man endnu ikke blevet vaccineret, og skal man have styr på sit coronapas forud for weekenden, må man væbne sig med tålmodighed.

Torsdagens lange køer ved teststederne fortsætter flere steder fredag morgen. Ved Vejlby-Risskov-hallen, der åbnede klokken 06:00, er der lige nu et times ventetid. Det samme er der ved Filmbyen i Aarhus C.

Det skriver Falck selv i deres skema, hvor man løbende kan følge med i ventetiderne.

Det er dog ikke kun i Aarhus, man skal finde sit varme tøj og tålmodighed frem, hvis man skal testes. Ved testcentret i Horsens City, Ove Jensens Allé 19 C, skal man vente i en halv time, og ved Arena Randers er ventetiden på et kvarter.

Genåbningen har sat ekstra pres på teststederne, og Falck meddeler, at der bedring på vej i forhold til ventetiderne.

- Vi kommer til at åbne flere teststeder. Vi kommer til at udvide de eksisterende - både i forhold til antal spor pr. teststed og i forhold til åbningstid, og desuden åbner vi et uddannelsessted, så alle podere kommer hurtigt og rigtigt igennem deres oplæring, fortalte Dennis Abildgaard Jørgensen, der er regionsdirektør hos Falck til TV2 ØSTJYLLAND i går. 


I dag kom vi et skridt tættere på hverdagen, som vi kender den før Corona. Store dele af kulturlivet genåbnede i dag, og det er således atter muligt både at gå i teatret, til koncert og i biografen. Også på folkeskolerne er der igen trængsel, da alle elever har fået lov at vende tilbage på fuld tid. Og så kan dem med trænings- abstinenser igen få sved på panden og ømme muskler i deres lokale fitnesscenter.
Trafikulykke Grenåvej

Efter bil landede på to andre biler: Bilist sigtet for narkokørsel

Mørke skyer nær villakvarter

play Kælder oversvømmet tre gange: Nu forbereder Klaus sig på nye skybrud

Badesø Knudssø

Badning frarådes: Lort fundet i badevandet

skak

International turnering i Aarhus: - Det betyder meget at komme i gang igen

20_percent

play Ekspert om massive mågeplager: En krig, der ikke kan vindes

Bøfsandwich

I foråret vandt Jesper prisen for Danmarks bedste bøfsandwich: Nu er det stukket helt af

Dagens mest læste