Janni og Karsten Ree: Datteren synes, de er pinlige

I TV2 ØSTJYLLANDs serie 'Stalker' bliver en række kendte danskere konfronteret med de ting, som findes om dem på internettet og de sociale medier. I fjerde afsnit af programmet er det blevet Janni- og Karsten Rees tur til at blive stalket.

Janni Ree er nok mest kendt fra de kulørte ugeblade, hvor hun åbent fortæller om alt fra særlige toiletvaner til eksklusive events. I dag er hun mest kendt fra realityprogrammet Forsidefruer, men hun blev oprindeligt kendt som Oddset Janni, da hun i  11 år var frontfigur for Danske Spil.

Ved sin side har hun Karsten Ree, han ligger nummer 46 på listen over Danmarks rigeste. En stor del af hans formue kommer fra salget af Den Blå Avis, som han var ejer af indtil 2008. Derudover har han en stærk tilknytning til Afrika, hvor han blandt andet ejer Karen Blixen Camp. 

Læs også Peter Ingemann: - Jeg møder mine haters med kærlighed og penisser

I 2015 blev de gift, og sammen udgør de i dag en af sladderpressens yndlingspar, og de har flere gange har været i vælten på både godt og ondt. 

I dette afsnit af 'Stalker' er det deres tur til at komme under Anne Troensegaards lup på internettet, da hun besøger dem i Ree Park på Djursland.

Vidste du fx, at Janni Ree har redet på en struds, at Karsten Ree en gang blev så flov over hende, at han gemte hende i en pose, og at parret er gode til at rose hinandens præstationer på toilettet?

Se afsnittet her:

Janni og Karsten Ree bliver stalket - internettet glemmer aldrig

Du kan se de tidligere afsnit her: 

Peter Ingemann bliver stalket - internettet glemmer aldrig

Lasse Vestergaard bliver stalket - internettet glemmer aldrig

Micki Cheng bliver stalket - internettet glemmer aldrig

Hold løbende øje med TV2 ØSTJYLLANDs YouTube kanal, hvor der er endnu et STALKER afsnit på vej.