Østjysk folketingsmedlem står frem: - Østergaard krænkede mig

Folketingsmedlemmet Katrine Robsøe fra De Radikale er en af de tre unavngivne kvinder, Morten Østergaard har krænket, skriver hun i et opslag på Facebook.

I et opslag på Facebook skriver folketingsmedlemmet Katrine Robsøe fra De Radikale Venstre, at hun er en af de tre unavngivne kvinder, tidligere partiformand Morten Østergaard har krænket.

Katrine Robsøe er - ligesom Morten Østergaard - valgt i Østjyllands Storkreds ved folketingsvalget i 2019.

I Facebook-opslaget skriver hun, at episoden fandt sted, da hun var studentermedhjælper i partiet i 2015. Hun anmeldte det da internt til ledelsen, og at det var hendes ønske, at ingen andre kendte til sagen.

Hun nævner samtidig en anden klage og giver udtryk for, at hun oplevede, at ledelsen tog hånd om begge klager og behandlede dem med den ønskede fortrolighed.

- Mit formål med min henvendelse var aldrig at udstille Morten, men at sikre, at der blev taget hånd om sagen, og det var og er stadig min klare opfattelse, at det blev der, og at Morten ændrede sin adfærd, skriver hun i opslaget.

Men da Lotte Rod stod frem, vakte det mange følelser i mig, skriver Katrine Robsøe videre, og hun gik derfor til Sofie Carsten Nielsen, Radikale Venstres nye politiske leder, og fortalte om oplevelsen:

- Jeg havde aldrig noget ønske om, at denne sag skulle komme frem, men med mediebevågenheden på nuværende tidspunkt, ser jeg ingen anden udvej, skriver Katrine Robsøe.

Sofie Carsten Nielsen har allerede være ude og kommentere Katrine Robsøes opslag.

- Det smerter mig dybt, at alt dette overgår mit parti. Vi er meget mere end det. Nu rydder vi op. Jeg har gennem årerne flere gange oplevet, at folk er kommet til mig og har haft brug for at tale om oplevelser med grænseoverskridende adfærd, som de har haft i vores i vores parti, skriver Radikale Venstres nyvalgte gruppeformand.

IMG_9390

Hunden Osvald hjemme igen efter 15 dage: - Jeg er virkelig målløs

IMG_3557

Forårsrengøring på havbunden: Dykkere finder gammel indkøbsvogn

Ungdomskultur 2

Fra røvsyg til fed by: Gymnasieelever har skabt deres eget ungehus

øl alkohol bar værtshus fadøl

Partier vil afskaffe "fjollet" regel på restauranter og barer inden genåbning

Billede 17.04.2021 20.48.44

Biltræf endte med 70 sigtelser

170421 digi 2 affaldsindsamling

Hundeposer, Gammel Dansk og en ble med tis: Campingplads samler 113 kilo skrald på få timer

Dagens mest læste