Morgentrafik præges af vejret: Flere busser aflyst

Efter onsdagens snevejr vågner mange østjyder torsdag også op til en både hvid, men også kold dag. Nattefrosten kombineret med strid vind giver farlige forhold for morgentrafikken.

Efter en onsdag med både sne og regn vågner store dele af landet i dag op til frostvejr, og det betyder risiko for glatte veje.

Det kolde vejr med frost på vejene flere steder bliver ikke bedre af, at det blæser en del torsdag morgen.

- Vanskelige forhold i trafikken her til morgen, mange steder sne og isglatte veje, så kør forsigtigt!, lyder det tidligt torsdag morgen i et tweet fra DMI.

Onsdag aften meldte Østjyllands Politi ud, at de fraråder al unødig kørsel i Randers og omegn, indtil der er bedring i vejret.

Advarende toner lyder også fra Midt- og Vestjyllands Politi, som giver en status på politikredsens vejnet, inden morgentrafikken vågner.

Uheld i morgentrafikken

Allerede ved sekstiden melder Vejdirektoratet om flere uheld i det østjyske.

På E45 i sydgående retning mellem Hadsten og motorvejskryds Aarhus holder en havareret bil i højre spor. Politi og redningsmandskab er på vej.

Også på rute 16 mellem Randers og Grenaa er en eller flere bilister forulykket i østgående retning mellem Drastrup og frakørslen mod Liltved.

Desuden er E45 lige nord for Vejle helt spærret, efter en lastbil er kørt galt og holder p på tværs af samtlige vejbaner. Derfor er motorvejen nordpå helt spærret. 

Aflysning og forsinkelse

Midttrafik melder torsdag morgen om aflysninger og forsinkelser på flere buslinjer.

- Sneen skaber stadig problemer flere steder i Midttrafik. Flere ruter kører slet ikke, eller med forsinkelser og enkelte aflysninger, skriver Midttrafik.

Det drejer sig blandt andet om Kørslen indstillet busruterne 120, 121, 123, 212, 217, 230, 235, 237, 319. Her er kørslen indstillet hele dagen igennem.

- Tjek bus, Letbane og lokaltog på midttrafik.dk/trafikinfo og Rejseplanen. Du kan også følge din bus i Midttrafik live, hvor du også kan se, hvis den er forsinket, skriver Midttrafik.


TV2 Østjylland holder dagen igennem øje med vejret og trafikken. Tip os gerne om lokale forhold på redaktion@tv2oj.dk.