”Hvilken mutation går du efter at tage med hjem, Anna”

Kendtes rejser til Dubai og muligt sjusk med coronatest i byen får nu Anna Thygesen til at ”rejse" til Dubai – og kommentarerne vælter ind.

”Holder vi stadig fast ved drinks klokken 18?” ”Vi seeeees. Bare kom ud i ørkenen, der kan vi holde megagod afstand.” ”Hvilken mutation går du efter at tage med hjem?”

Kommentarsporet er fyldt med ironiske beskeder, efter erhvervskvinden Anna Thygesen fra Lystrup søndag påbegyndte sin arbejdsrelaterede rejse til Dubai – en fiktiv en af slagsen.

Her lagde hun et billede ind af sig selv foran en af terminalerne i Københavns lufthavn med teksten ”Work work work - off to🔥🔥🔥 Dubai #påafslapningsbasis".

Siden har nysgerrige sjæle kunnet følge rejsen på hendes facebooksiden og under hashtagget "påafslapningsbasis".

En rejse, der indtil videre har budt på champagne, ørkenvandring, et dyp i den lækre pool – og når ja, så også lige drinks med Morten Resen.

I skrivende stund nyder hun synet af Burj Khalifa.

Kritiserer venstres udenrigsordfører

Men der er alvor bag den fiktive rejse. På sin facebookside langer Anna Thygesen nemlig også ud efter Venstres udenrigsordfører, Michael Astrup Jensen, som midt i januar var et smut i Dubai.

- En ting er at skide på det hele og rejse til Dubai med kæresten. En anden er at komme med den her tåbelige forklaring, lyder det blandt andet.

Opslaget kommer, efter udenrigsordføreren var ude at forklare og undskylde sin rejse.

Ingen flyvninger til Dubai

Og der er tilsyneladende grund til at tage rejserne til Dubai alvorligt.

I sidste uge blev regeringen nemlig opmærksom på, at der var sjusk med coronatest i Dubais lufthavn.

Mindst 33 danskere er blevet testet positive for coronavirus, selv om de i første omgang havde fået en negativ test i Dubai, og det fik efterfølgende transportminister Benny Engelbrecht (S) til at stoppe alle flyvninger til Dubai.

Til TV2 ØSTJYLLAND beskriver Anna Thygesen sin gimmick således:

- Jeg har jo fulgt med i hele Dubaigate og undret mig lidt over, hvordan folk kan flippe sådan ud. Ikke over at folk bliver sure og forargede men over sproget, de bruger, udskamning og hvad ved jeg. Og da jeg så skulle til Bornholm i søndags, tænkte jeg at det kunne være sjovt at lade som om, jeg skulle til Dubai og se, om folk flippede ud på mig, skriver Anna Thygesen og fortsætter:

- Det var der ikke ret mange, der gjorde, men jeg har dog fået et par hadbeskeder, hvor folk har skrevet, at jeg var landsforræder osv. Jeg havde tænkt, at det ville være sjovt at køre den videre, og da jeg så vinterbadede fra Sandvig havn gav det lige som sig selv. 

- Indrømmet, jeg er en smule overrasket over, hvor sjovt folk synes det er. Men der sker jo heller ikke så meget for tiden. Jeg tror også, folk synes, det er sjovt, fordi jeg også tager pis på mig selv. 

Denne artikel er opdateret tirsdag morgen klokken 9.25 med en kommentar fra Anna Thygesen.

lyntest Falck corona test

Falck åbner nyt testcenter: Flere er på vej

Vaccine

Regionsrådsformand om vaccinekaos: - Alt for mange får invitationer

DorteMandrup_Aarhus_Strata_v1_Copyright by KVANT-1.jpg[5]

Markant byggeri på vej ved Aarhus Ø

img_0509.jpg

Efterskoleelever strejker: Stine vil have garanti for genåbning

image00006

play Video: Få en eksklusiv rundtur på spritny hurtigfærge

melissa og julia grenaa gymnasium 2

På trods af lave smittetal: Julia og Melissa må stadig ikke komme i skole