Flemming så billede af efterladt hund - og så fik han nok

Flemming Nielsen og hans kolleger i DSB var målløse, da en hund torsdag morgen blev efterladt i et tog.

Kort før dørene lukkede, og toget kørte fra banegården i Aarhus, steg manden af toget og efterlod sig sin hund bundet fast inde i toget. 

Flemming Nielsens kollega var togfører på afgangen, og hun så manden forlade toget. Men han gjorde ikke noget forsøg på at komme ind igen, da dørene lukkede. 

Flemming Nielsen er selv togfører. Han er med i en mindre gruppe togførere, der skriver sammen om stort og småt. Torsdag morgen fik han en besked med et billede af hunden, der var efterladt. 

Flemming Nielsen har valgt at dele historien på de sociale medier, fordi han er rystet over episoden.

- Uanset hvad, hvis man har et dyr, man ikke vil have, så gør man det ikke på den måde. Jeg bliver simpelthen så gal, siger han. 

Nok er nok 

Togføreren, der bor i Aarhus, har bemærket, at der dukker flere og flere historier op om dyr, der bliver efterladt. 

Han erkender, at hundens ejer kan have været en udsat borger, der ikke har haft midler eller overskud til at håndtere hunden. Blandt andet kan man se en halv pose hundemad stå ved siden af hunden. 

Men det formilder ham kun en smule. 

- Jeg synes, der bliver skrevet så meget om det i øjeblikket, og jeg bliver sgu så gal over, at folk kan finde på at lave det nummer der, siger han. 

Hunden blev efterladt 05.15 torsdag morgen i et DSB-tog.
Hunden blev efterladt 05.15 torsdag morgen i et DSB-tog. Foto: Privatfoto

Normalt deler kollegerne små sjove episoder fra dagligdagen som togfører, men billedet af hunden var for alvorligt til, at han kunne lade det ligge. Flemming Nielsen bad derfor sin kollega, der har taget billede, om at få lov til at dele det. 

- Det er lidt for vigtigt til, at man trækker på skuldrene, siger han. 

Hunden blev overdraget til politiet i Horsens torsdag morgen.