Doping og narkotika: Politiet finder stor gevinst på rockerborg

Tirsdag formiddag aflagde betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje besøg hos rockerklubben Hells Angels i henholdsvis Randers og Lystrup nord for Aarhus. Besøgene endte med en større beslaglæggelse af narkotika og dopingmidler.

Under ransagningen tirsdag formiddag ved klubhuset på Marøgelhøj i Lystrup fandt betjentene forskellige former for narkotika og dopingmidler. Til stede var to mænd på 23 og 35 år, som ikke ville vedkende sig stofferne.

I en fryser i fællesrummet blev der fundet en pose med amfetamin, og i diverse skabe, skuffer og køleskab blev der fundet joints, receptpligtige piller, og dopingmidler.

På den 23-årige mands værelse, der var til stede i huset under ransagningen, blev der fundet joints og flere dopingenheder. Det samme blev der fundet på en 35-årig mands værelse, som ikke var til stede. Begge mænd blev efterfølgende sigtet for både lov om euforiserende stoffer og lov om forbud mod visse dopingmidler.

Derudover blev en 57-årig mand, der heller ikke var til stede under ransagelsen, sigtet for lov om forbud mod visse dopingmidler, da der i hans dueslag blev fundet flere dopingenheder.

Om ransagningen var et resultat af et rutinetjek eller et tip, melder døgnrapporten fra Østjyllands Politi ikke noget om.
Om ransagningen var et resultat af et rutinetjek eller et tip, melder døgnrapporten fra Østjyllands Politi ikke noget om.

På samme tid fik klubhuset på Rådmands Boulevard i Randers også besøg af politiet. Til stede var der fire mænd i alderen 42 til 56 år. Under ransagningen blev der i flere skabe i kælderen fundet hash og marihuana samt dopingmidler og receptpligtige piller.

Dagens fangst hos begge klubhuse blev beslaglagt af politiet som hittestof med henblik på destruktion.

Under begge ransagninger blev de tilstedeværende bekendt med, at politiet ville foretage en ransagning på stedet.

Gellerup boligblok

To Aarhussogne i fare for tvangsnedlukning

80_percent

play Biolog: Vi skal turde tro på, at dyrene kan passe sig selv

bil og josefine

Cykelsti stopper brat: Cyklister må køre på fragthovedåre

20210330-141423-L-1920x1342we

Regeringen er klar til at genåbne mere

HUSK PSYLLIUM-FRØSKALLER

Tilbagekalder naturlægemiddel: Tre er døde

def_thumb,50_percent

play På en villavej levede en mand i et affaldsbjerg, indtil naboerne gjorde et ubehageligt fund

Dagens mest læste