Campingpladserne er proppede: Her er alt udsolgt

Danskerne holder ferie hjemme i år, og det kan i høj grad mærkes på de østjyske campingpladser.

Allerede tilbage i juni regnede campingpladsen i Saksild med at kunne melde udsolgt i højsæsonen.

For mange familier er sommer lig med camping. 

Sådan er det bestemt også i år, hvor coronakrisen har betydet, at mange har droppet flyveturen sydpå og i stedet bruger ferien i telt eller campingvogn. 

Vi bliver nok lidt trætte, men det er okay.

Ruth Toldstrup, Saksild Strand Camping

En rundringning til en række østjyske campingpladser foretaget af TV2 ØSTJYLLAND viser, at mange campingpladser må melde alt udsolgt i højsæsonen, som vi står midt i nu.

Læs også Ungt par fik nok af hverdagsræset: Nu ejer de succesfuld campingplads

Så hvis du står og skal booke en campingferie i sidste øjeblik, kan det altså være svært at få en plads. Og selvom det er er dårligt nyt for campinggæster, der ikke har booket endnu, skaber det glæde på de østjyske pladser. 

- Det er en fed fornemmelse. Det er skønt. Vi bliver nok lidt trætte, men det er okay, siger Ruth Toldstrup, der ejer campingpladsen Saksild Strand Camping.

- Det er mega dejligt. Vi kan ikke forlange det bedre. Vi skal bare være glade for, at folk bliver hjemme, siger Lasse Reuther, lejrchef på DCU Camping Mols. 

 

Kan redde coronaplaget forår

Feriebranchen har generelt været hårdt ramt af coronanedlukningen og de mange restriktioner i foråret. Derfor skaber den travle sommer glæde på flere campingpladser. 

- Det er da dejligt, fordi vi mangler lidt på bundlinjen fra foråret på grund af corona, lyder det fra Lars Bendiksen, Ebeltoft Strand Camping. 

- Vi mangler rigtig meget omsætning fra foråret. Mange af vores aktiviteter hænger meget sammen med det, som sker inde i Randers. Og der har jo været meget aflyst, fortæller Bianca Andersen, der har Randers City Camp.

07:50

VIDEO: Ungt par fik nok af hverdagsræset: Nu ejer de succesfuld campingplads. Indslaget er fra den 15/7. 

Luk video

Håber på at fortsætte stimen 

Her håber pladsens ejer, at de besøgende vil fortsætte med at strømme til i de kommende uger. 

- Vi håber, at det fortsætter, og at den (sæsonen red.) så fortsætter noget længere, end den plejer at være. Vi håber, at 31, 32, 33 og 34 bliver lige så hektiske, men det er måske lige optimistisk nok, siger Bianca Andersen. 

Læs også Ulovlige scootere og knallerter er yt - nu vil de unge have tuk-tuks

Hos DCU Camping Mols ser man også optimistisk på fremtiden. 

- Det er dejligt og skønt, at den er fyldt. Og det er dejligt for camping i Danmark, at de yngre generationer fået øjnene op for camping i Danmark, siger lejrchef Lasse Reuther.