Vil du være direktør i Odder?

Kommune leder efter tre personer til direktionen

Har du lyst til at blive kommunaldirektør i Odder Kommune, så har du chancen nu. Odder Kommune leder nemlig efter den rette til den post og to andre stillinger i direktionen.

Politikerne i Odder Kommune havde i i slutningen af oktober gang i den helt store oprydning i den kommunale ledelse.

Her fyrede Kommunen kommunaldirektør Kenth Halfdan Ferning og social- og kulturdirektør Jette Rud Knudsen. Afskedigelserne kom efter, at kommunens direktør for børn, unge, teknik og miljø, Mads Gammelmark, valgte at sige sit job op.

Nu skal Odder Kommune bruge tre nye personer i direktionen til at overtage de ledige stillinger, og fredag er stillingsopslagene blevet offentliggjort.

Se: To topchefer fyret

- I stillingsopslaget signalerer vi, at vi ønsker at den nye direktion skal fungere som et hold. Vi har en unik mulighed for at sætte et stærkt hold, som kan lede kommunen ind i fremtiden, og jeg ser rigtig meget frem til at få ansøgninger fra gode og meget kvalificerede kandidater, siger Uffe Jensen (V), der er borgmester i Odder Kommune, i en pressemeddelelse.

I jobprofilen for kommunaldirektøren står der, at han eller hun skal påtage sig en ambassadørrolle. Internt skal direktøren være rollemodel for den ønskede adfærd og ledelse i Odder Kommune. I den eksterne rolle har kommunaldirektøren i tæt samarbejde med borgmesteren, oplyser Odder Kommune.

Odder Kommune har hyret rekrutteringsfirmaet Mercuri Urval til at hjælpe med udvælgelsen af kandidaterne.

Den nye kommunaldirektør skal tiltræde sit job 1. mart. De to andre direktører skal først tiltræde en måned senere, da den nye kommunaldirektør skal være med til at udvælge dem.

Du kan se de tre stillingsopslag her.