Utilfredse med forskønnelses-projekt

Naboer og lokalpolitikere er ikke tilfredse med resultatet af et nedrivningsprojekt i Over Randlev

02:26

1 af 2

Offentlig støtte til at forskønne landdistrikterne er spild af penge. Det mener lokalpolitikere og borgere i den lille by Over Randlev ved Odder.

Kommunen er en af 66 danske kommuner, der har fået del i statens nedrivningspulje. Nogle af pengene skulle bruges til at forskønne en grund i Over Randlev - men det har vist sig at blive alt andet end skøn, mener naboer og lokalpolitikere.

- Vi har ikke fået noget for pengene, siger Elvin J. Hansen (S), der er formand for Miljø- og Teknikudvalget i Odder Kommune, og fortsætter:

- Selvfølgelig er det blevet pænere, men det er ikke nok.

800.000 kroner er brugt på nedrivning og oprydning på grunden i Over Randlev.

Det er byrådet i Odder Kommune, der har givet de cirka 800.000 kroner til forskønnelse af grunden. Penge, de har fået fra statens nedrivningspulje, hvis formål er at forskønne landdistrikterne.

Alt kom ikke væk

Efter nedrivningen står der stadig en del af bygningen tilbage, fordi ejeren af grunden ikke ville af med det hele

Noget, der først gik op for udvalgsformanden, da nedrivning var overstået.

- Der er lavet meget nede under jorden, som man ikke kan se, og det koster jo også penge at få det væk, men dette forandrer ikke på, at vi forventede, at det hele skulle væk, siger Elvin J. Hansen

Det er forvaltningen, der har stået for varetagelsen af nedrivningen, men hvad der skal ske med de resterende bygninger og grunden i fremtiden er op til ejeren.

TV 2 | ØSTJYLLAND har søndag flere gange forsøgt at få en kommentar fra ejeren af grunden for at få hans syn på sagen, men det har desværre ikke været muligt.

Du kan se mere om sagen i tv-indslaget øverst på siden.