Ung kvinde truet med pistol: Politiet efterlyser vidner

Søndag aften blev en 18-årig kvindelig ekspedient udsat for pistolrøveri på en tankstation i Odder. Politiet efterlyser vidner

Pistolrøveriet fandt sted på en Q8-tankstation på Banegårdsgade i Odder. Ifølge Østjyllands Politi løb gerningsmanden mod højre på Banegårdsgade og forsvandt omkring det nordvestlige hjørne. Foto: Google Street View

En 18-årig kvindelig ekspedient fik søndag aften en voldsom afslutning på sin vagt i en butik på en Q8-tankstation på Banegårdsgade i Odder.

Klokken 22.33, da kvinden var ved at lukke butikken, dukkede en maskeret mand op med en sort affaldspose og en pistol. Han pegede på ekspedienten med pistolen, imens han råbte til hende på engelsk, at hun skulle putte sedlerne fra kassen ned i den sorte pose.

Læs også Butikstyveri i Bilka udviklede sig til røveri

Kvinden gjorde, som han sagde, og efterfølgende løb han ud af butikken med nogle få tusinde kroner i posen. Ekspedienten kontaktede derefter politiet.

- Gerningsmanden løb mod højre på Banegårdsgade i nordlig retning, oplyser Jakob Christiansen, der er kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi.

Gerningsmanden beskrives som:

  • Ca. 20-30 år.
     
  • 180-185 cm. høj, almindelig af bygning.
     
  • Iført sort hætte, sort hoftelang jakke, lilla tørklæde/bandana for munden, solbriller med spejlrefleks og gulligt skær, samt hvide handsker.
     
  • Gerningsmanden havde en sort pistol i den ene hånd og en mørkegrå/sort lille affaldspose med lukkestrop i den anden hånd.

Han oplyser, at ekspedienten er rystet over episoden, men også at de har flere spor at gå efter.

- Vi har et signalement og et vidneudsagn fra både kvinden og et enkelt vidne, som har set gerningsmanden løbe fra stedet. Så nu skal vi kigge efter flere spor, afhøre vidner og kigge nærmere på overvågningsvideoen, siger Jakob Christiansen.

Nu efterlyser Østjyllands Politi vidner, der har set manden omkring gerningstidspunktet, eller har oplevet mistænkelige køretøjer eller personer omkring gerningsstedet og gerningstidspunktet.

Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.