Svenske Oldberg til Odder

Robin Oldberg skifter til Odder Håndbold

Odder Håndbold er godt i gang med at forberede sig til den kommende sæson, og nu er endnu en spiller på plads i klubben.

Odder Håndbold har allerede sikret sig aftaler med blandt andre Dennis Schytt Haahr og Mike Paulsen, og nu er turen så kommet til 25-årige Robin Oldberg.

- Jeg synes, at Odder er i gang med noget interessant. Det er en forening med visioner, som efter min mening har gjort det helt rigtige ved at satse på unge talentfulde spillere. Jeg tror, at det er noget, som kommer til at give resultat i fremtiden, siger Robin Oldberg, som tror, at Odder snart vil være at finde i Boxer Herreligaen igen, efter holdet i år rykkede ud.

Svenskeren med en fortid i Randers HH er udset til at skulle styre forsvaret i Odder, men han har også kvaliteter fremme på banen. I sine to sæsoner for Randers HH nettede han 109 gange for randrusianerne som bagspiller.

- I Robin får vi en spiller, der har opbygget masser rutine både i Sverige, Danmark og Europa. Robin kan mange ting i begge ender af banen, men han har klart sin spidskompetence i forsvaret, siger cheftræner Mads Brandt fra Odder Håndbold, der også roser Robin Oldbergs vilje og evne til at fighte.