Roklub: Vi er stolte af Steffen

Roeren Steffen Bonde fra Odder Roklub vand bronze ved World Cup-stævne i Schweiz

I Odder har man ikke længere noget håndboldhold i den bedste danske liga og også inden for fodbold er der et stykke vej til Superligaen.

Derfor er der ekstra stor jubel i byen, når de lokale sportsudøvere klarer sig godt både i national og international sammenhæng.

Sidstnævnte var tilfældet i denne weekend, hvor roeren Steffen Bonde fra Odder Roklub vandt en bronzemedalje ved et Word Cup-stævne i den schweiziske by Luzern.

- Vi er hamrende stolte. Det betyder meget for klubben og for hele Odder, siger Anette Lahn Hansen, som er næstformand i Odder Roklub, til tv2oj.dk.

Steffen Bonde fik medaljen i toer-klassen, hvor han sammen med sin makker Emil Esbensen var flyvende. Tidligere har han konkurreret i dobbeltsculler med to årer, men denne gang stillede parret op kun med en enkelt åre hver.

Se: Ingen Em-medaljer til roere

Stævnet i Schweiz var opvarmning forud for VM i Sydfrankrig om seks uger. Her håber næstformand Anette Lahn Hansen, at både Steffen Bonde og hans kvindelig klubkollega, roeren Juliane Elander, vil klare sig godt.

- Sidste år havde vi seks roere på landsholdet. Det er ret unikt i forhold til, at vi er en lille bitte klub, siger næstformanden.

Efter skiftet til toer kan Steffen Bonde måske i fremtiden komme i spil til den berømte danske Guldfirer. Han og hans makker er ifølge Anette Lahn Hansen backup, hvis der bliver problemer:

- Derfor er det vigtigt, at han er oppe og i god form.

Roeren Juliane Elander fra Odder Roklub blev nummer ni ved weekendens stævne.

IMG_3118

playSkrædder bad om hjælp - nu deler tusindvis hans besked

IMG_1615

Over 7000 har skrevet under på Rikke og Kathrines forslag

IMG_4581

playBenny har lejligheden fyldt med Star Wars - og konen ligner Princess Leia

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

test corona covid-19

33 smittede danskere har fået falsk negativ test i Dubai

karen_klarbaek.jpg

Krisen har ikke ramt Karen: Hun sælger masser af garn