Rigtig møgbolig gik viralt: Nu er der skåret en tredjedel af prisen

I februar fik Danbolig Horsens skabt usædvanlig meget interesse om en af vel nok regionens værste håndværkertilbud. Boligen er stadig til salg

Ejendommen på Trustrupvej 24 mellem Odder og Horsens mangler noget af det vigtigste - taget. Foto: Danbolig Horsens

I første omgang blev ejendommen sat til salg for 298.000 kroner. For prisen får man 121 m² bolig på en grund på 1.520 m².

Ejendomsmægleren fortæller, at der ikke er gjort noget nævneværdig ved stedet, siden det blev sat til salg. Foto: Danbolig Horsens

1 af 3

'Ejendommen er faldefærdig og har stået uden tag i over seks måneder, så der er fosset vand ind, og alt er rådnet. Med denne ejendom slipper du for at kede dig - det vil være et uoverskueligt renoveringsprojekt.'

Der var sindssygt meget run på i tiden efter opslaget, og det hele buldrede derudaf med en masse fremvisninger. Men ejendommen er ikke solgt endnu.

Michael Haargaard, Danbolig Horsens

Sådan lød det i et Facebook-opslag fra Danbolig Horsens omhandlende salget af en landejendom på Trustrupvej 24 nær Hundslund mellem Odder og Horsens. Opslaget gik viralt og skabte massiv interesse for, hvad ejendomsmægleren selv betegnede som en rigtig møgejendom.

Alligevel er det ikke lykkes at få stedet solgt.

- Der var sindssygt meget run på i tiden efter opslaget, og det hele buldrede derudaf med en masse fremvisninger. Men ejendommen er ikke solgt endnu, siger ejer af Danbolig Horsens, Michael Haargaard, til TV2 ØSTJYLLAND.

01:31

VIDEO: Kom med på guidet tur rundt i ejendommen. Ejendomsmægleren viste den frem i februar i år. 

Luk video

Køberne er faldet fra

Siden Trustrupvej 24 blev sat til salg tidligere på året, er prisen for herligheden blevet nedsat til 200.000 kroner, og flere mulige købere har da også været oprigtigt interesserede.

Af forskellige årsager er alle dog faldet fra igen, men ejendomsmægleren håber på snart at kunne sætte et 'solgt'-skilt op.

Læs også Boliger skal rives ned i ghetto-områder: - Det er et kæmpe spild af penge

- Vi vil da gerne have afsluttet det her kapitel. Den her ejendom er sjov for os på grund af den interesse, den fik, og vi vil da sende historien rundt igen, når det forhåbentlig lykkes at sælge den, siger Michael Haargaard.

I lokalområdet håber mange også på et salg inden længe, for det har ikke været gavnligt for postnummer 8350 med den megen omtale af det faldefærdige hus.

Huset ligger i landsbyen Trustrup mellem Odder og Horsens. Boligarealet er på 121 m² på en grund på 1.520 m². Foto: Google Maps

Ødelæggende for landsbyen

Sådan lyder det fra formanden for lokalrådet for postnummer 8350 Hundslund, Heidi Gautschi.

- Vi har meget at byde på i 8350, så vi var kede af, at det var det her, som gik viralt. Det er jo en skamplet at have ejendommen som nabo, og ingen gider vel ligge ved siden af, siger hun til TV2 ØSTJYLLAND.

Der har været snak om, at lokale kræfter har arbejdet på at købe huset og rive det ned, men intet er for alvor blevet konkret.

Sådan en øjebæ er ødelæggende for landsbyen, og de lokale frygter da sikkert også for rotter, det fører intet godt med sig.

Heidi Gautschi, formand for lokalrådet i 8350

Under alle omstændigheder håber lokalrådets formand på, at der snart sker noget.

- Sådan en øjebæ er ødelæggende for landsbyen, og de lokale frygter da sikkert også for rotter, det fører intet godt med sig, siger Heidi Gautschi.

Renovering gik galt

Nogle har formentlig undret sig over, hvordan ejendommen er endt med at se ud, som den gør. Forklaringen på tilstanden kom en af Danbolig Horsens' mæglere med tilbage i februar.

- Sælger købte stedet for at renovere det, men den er så ikke gået helt, som han havde håbet på, sagde ejendomsmægleren Rikke Klausen dengang til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Ny lokalplan vedtaget: Slotskro lidt tættere på nedrivning

Hun viste også rundt i huset, der bød på blandt andet fin udluftning på grund af det manglende tag, møbler der havde set bedre dage (men som muligvis kan følge med i handlen) og et vindue, der er monteret et tilfældigt sted på ydervæggen.

- Vi behøver heller ingen nøgle her, der er åbent hus, så man går bare ind. Og så er der også kig til stjernehimlen. Det er et stort projekt, hvor man skal smøre ærmerne op, fortalte Rikke Klausen under en fremvisning.

Sådan så ejendommen i Trustrup ud engang.  Foto: Google Street View