Politiet søger hjælp: Har du set 14-årig?

Politiet beder om hjælp til at finde en 14-årig fra Odder Kommune

Foto: Claus Torp / Colourbox

OPDATERING

Pigen er fundet i god behold, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi. Vi har derfor fjernet pigens navn og billede fra artiklen.

Politiet håber nu på offentlighedens hjælp til at finde frem til en 14-årig pige, der forlod sin efterskole i Vestjylland den 1. juni. 

Efterskolen ligger i Vestjylland, men da pigen er fra Odder Kommune, formoder politiet, at hun kan være søgt tilbage til Odder-området eller andre steder i Østjylland.

Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi er der ikke noget, som tyder på, at der skulle være sket en forbrydelse, men den 14-årige pige ønskes hjem.

- Vi mener, at der her er tale om en person, som har det vanskeligt, men som ikke er i fare, siger Bjarne Askholm, der er vagtchef i Midt- og Vestjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Ved du noget?

Har du oplysninger i sagen, bedes du kontakte politiet på telefonnummer 114.

Personer, der kender pigen, har været i kontakt med hende i løbet af de seneste uger uden dog at vide, hvor hun befinder sig.

- Hun har blandt andet været i kontakt med sin kæreste. Vi har søgt efter hende i vores politikreds og flere steder i Østjylland, men uden held. Derfor går vi nu ud offentligt og beder om hjælp, siger Lilian Jensen fra Midt- og Vestjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Politiet har i forbindelse med efterlysningen fået flere henvendelser fra borgere.

Ifølge politiet er det ikke er første gang, at den 14-årige pige er søgt væk.

Politiet vil meget gerne høre fra pigen selv selv eller fra personer, der har kendskab til, hvor hun befinder sig. Det kan ske på telefonnummer 114.