Odder Håndbold henter rutineret ny træner

Den tidligere landsholdsspiller Henrik Gerster skal være ny mand i spidsen for Odder Håndbold

Henrik Gerster i midten flankeret af klubformand Henrik Bentsen til venstre og direktør Karsten Geertsen til højre. Foto: BRUHN Grafisk ApS

Odders håndboldherrer frister en tilværelse i midten af den danske 1. division, men klubben har ambitioner om mere.

Talentarbejdet er en stor satsning, og nu er der hentet en ny træner ind, der skal forsøge at få det meste ud af de unge spilleres kvaliteter. 

Læs også Forsvarstalent skriver kontrakt med Århus Håndbold

Det er 51-årige Henrik Gerster, der som aktiv spillede hundredevis af kampe for GOG, hvor han blandt andet vandt fem danske mesterskaber. Siden fortsatte han karrieren i Tyskland, og som træner har han været forbi Færøerne og Norge. 

Den nye træner er gift og bosat på Færøerne trods sit trænerjob i Norge, men han agter at flytte til Odder ved førstkommende lejlighed. 

- Vi er utrolig glade for valget af Henrik Gerster i et stærkt felt med flere meget kvalificerede kandidater, siger klubformand Henrik Bentsen i en pressemeddelelse. 

Læs også Odder Håndbold henter to nye forstærkninger

- Vi er endnu engang gået efter en træner, som har sans for talentudviklingen og har arbejdet med unge spillere. Det tæller også, at Gerster har vist, at han kan skabe resultater i klubber med begrænsede ressourcer. Men det bedste af det hele er, at vi samtidig får en træner, som har en enorm erfaring som ballast, siger han. 

Henrik Gerster tiltræder ved næste sæsons begyndelse, og han overtager posten fra Mads Brandt, der har kontraktudløb og udtrykt ønske om nye udfordringer.