Odder forlænger med profiler

Håndboldklubben har kurs mod oprykning

Odder Håndbold offentliggør nu, at klubben igennem et stykke tid har lavet aftaler med en række af de bærende kræfter på holdet. Det har dog været en bevidst strategi at holde kortene tæt til kroppen for at holde fokus på kvalifikationsspillet.

Blandt de spillere, der allerede er lavet aftale med er 1. divisions suveræne topscorer Kristian Klitgaard. Profilen har været en eftertragtet herre, men har altså valgt at fortsætte i det projekt, som Odder satte i gang for to år siden med Morten Secher i spidsen.

Holdets rutinerede styrmand Jacob Halle har også valgt at forlænge med Odder Håndbold. Han flankeres af det unge stortalent på venstre back Martin Mauer Larsen.

- Det væsentligst for os har været at holde fast i kontinuiteten på det hold, som har vist, at de kan matche holdene fra den nederste del af Ligaen. Hvis vi fortsætter i 1. division, bliver der kun minimale udskiftninger, hvorimod vi nok skal supplere den nuværende trup med en forstærkning eller to, hvis vi kvalificerer os til Ligaen, udtaler sportschef Lars Borg i en pressemeddelelse.

Derudover udtaler sportschefen, at der yderligere er et par spillere, hvor der stort set bare mangler en underskrift på kontrakten, før en forlængelse er en realitet.