Nu åbner den første omdannede østjyske Netto-butik

Mere end 30 butikker går fra at være Kiwi til at blive ny Netto rundt om i landet. Torsdag åbner en af de første i Odder

Netto åbner op i Odder på Vennelundsvej i den vestlige del af byen. Foto: Google Street View / Colourbox

Torsdag slår Dansk Supermarked dørene op til de første tre nye Netto-butikker i lokaler, som tidligere husede den lukkede kæde Kiwi. I Østjylland er det på Vennelundsvej i Odder, at den allerførste omdannede forretning åbner.

- Vi kommer til at åbne alle vores butikker i rekordtempo, og efter torsdagens åbning af vores tre nye butikker vil vi have tre-fire butiksåbninger ugentlig. Vi er stolte over tempoet, og vi ser utrolig meget frem til at åbne alle vores nye butikker over hele landet, fortæller Brian Seemann Broe, landedirektør for Netto.

Læs også Netto fortsætter oprustning: Her skal nye butikker ligge

I Odder og alle de øvrige nye Netto’er bliver det et lidt anderledes syn, kunderne møder, end hvad de er vant til i de gule butikker. Alle nye forretninger får nemlig ny indretning.

De nye butikker får større frugt- og grøntafdelinger samt nye farver på inventar og vægge, hvor den karakteristiske gule farve vil fylde mindre.  

Flere bliver Føtex Food

- Det bliver et forstærket Netto-koncept, man kommer til at møde. Vi har et klart ønske om at skabe spændende discountbutikker, og vi skal hele tiden udvikle vores butikker, så det passer til tiden og imødekommer kundernes behov, siger Brian Seemann Broe.

Læs også Ny teknologi kan ændre priser i supermarkedet flere gange dagligt

Tidligere på sommeren indgik de to dagligvarekoncerner Dagrofa og Dansk Supermarked Group en aftale, der betød, at Dansk Supermarked Group overtog 81 tidligere Kiwi-lejekontrakter. Godt halvdelen planlægges omdannet til Netto-butikker, og alt i alt er der nu sat adresse på 32 kommende Netto-butikker.

Efter planen vil flere af de øvrige lejemål blive omdannet til kæden Føtes Food, imens andre skal afsættes til andre aktører på dagligvaremarkedet. 

Her åbner Netto i Østjylland

Assentoft 
Odder 
Frederiks Allé, Aarhus C 
Skovvejen, Aarhus C
Kridthøj Torv, Højbjerg 
Lystrup
Ryomgaard
Hinnerup