Narkohandler anholdt foran frisørsalon

En 25-årig mand fra Odder er blevet anholdt for salg af kokain i en af byens frisørsaloner.

En 25-årig mand fra Odder blev anholdt foran en frisørsalon for salg af kokain. Foto: Handout/Reuters/Ritzau Scanpix

En frisørsalon i Odder dannede torsdag rammen om en politiaktion i en sag om narkohandel.

Det hele begyndte med, at Østjyllands Politis specialpatrulje så to unge mænd komme gående på gaden nær den pågældende frisørsalon.

Læs også Hun vejer 170 kilo og fik at vide, at hun ikke måtte tabe sig – sådan går det hende i dag

- De går ind i frisørsalonen og sætter sig i stolen, men forlader den igen uden at blive klippet, fortæller Anne Tiedemann, der er kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi.

- De to mænd går udenfor, og da de er kommet ud, kommer der en bil med en 25-årig mand i. Han stiger ud og udveksler noget med de to mænd, inden han går ind i frisørsalonen.

To anholdt

Specialpatruljen fra Østjyllands Politi henvender sig nu til de to mænd, som udvekslede noget med den 25-årige. På den ene af de to, fandt de en mindre mængde kokain. Manden, der er 21 år og fra Odder, blev anholdt og sigtet for besiddelse af narko.

Efter denne anholdelse gik politiet ind i frisørsalonen, hvor den 25-årige mand fra bilen nu opholdt sig. Politiet bad den pågældende om at gå med udenfor. 

Politiet mistænkte, at det netop var kokain, der var blevet udvekslet mellem de to mænd på gaden og visiterede derfor den 25-årige.

Læs også Flemming stod bag Danmarks eneste skoleskyderi - var drevet af had til kvinder

På ham fandt betjentene flere salgsposer med kokain, og da de efterfølgende ransagede hans bopæl, fandt politiet yderligere en mængde kokain. Den 25-årige blev anholdt og sigtet for salg af narkotika.

TV2 ØSTJYLLAND har spurgt politiet om og eventuelt hvordan den pågældende frisørsalon i Odder er indblandet i narkohandlen, men det ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at svare på.

- Vi kan ikke sige mere om det på grund af den videre efterforskning, lyder svaret for Anne Tiedemann.

Politiet undersøger sagen, men indtil videre er der ikke andre sigtede i sagen end de to mænd. 

TV2 ØSTJYLLAND har talt med ejeren af frisørsalonen, som tager afstand fra narkohandlen og episoden torsdag. 

- Det har noget med mine kunder at gøre, som jeg ikke vil stå til ansvar for. Jeg tager afstand fra det, siger Isaac Omaid Loqman, der ejer salonen.