Naboer til barber: Det her er ikke behageligt for nogen

Butikskolleger til den hærværksramte Sheikho Issa er rystede

02:03

De forretningsdrivende i Odder Midtby er chokerede, efter at Sheikho Issa fra Odder Barbershop nu adskillige gange har fået smadret ruder i sin butik af ukendte gerningsmænd.

- Det er meget utrygt og usikkert, og vi kunne godt bruge noget hjælp fra politi eller vagter om natten, så de kunne tage dem på fersk gerning, siger butikspraktikant Sofie Rasmussen.

Læs også Odder-barber endnu en gang udsat for hærværk

Lige ved siden af Sheikho Issa ligger Brillesmedien, hvor indehaver Rikke Liliendal de Silva er ærgerlig på hele byens vegne over hærværket mod Odder Barbershop.

- Det her er ikke behageligt for nogen, og er altså ikke repræsentativt for Odder. Vi er en tolerant by, så jeg håber meget på, at det snart stopper, siger Rikke Liliendal de Silva.

Læs også VU Århus udsat for hærværk inden Daniel Carlsen-oplæg

Hun har ligesom Sofie Rasmussen ingen anelse om, hvem der står bag de mange hærværkstilfælde, men vil gerne opfordre til, at nye initiativer som en butiks åbning aldrig chikaneres på denne måde. Barbersalonen åbnede tilbage i juli.

Fredag står endnu flere Odder-borgere bag Sheikho Issa, når der gennemføres en støttedemonstration i midtbyen.

- Når enkelte viser intolerance, så skal vi støtte op og vise, at sådan er vi ikke alle, lyder det fra Rikke Liliendal de Silva.

00:57

Du kan se interview med barberen her. 

Luk video