Midlertidig chef på rådhuset

Konstitueres som kommunaldirektør

Odder Kommunes økonomiudvalg har besluttet at konstituere sekretariatschef Morten Møller som midlertidig kommunaldirektør.

Morten Møller skal erstatte Kenth Halfdan Ferning, der sidst i oktober blev indstillet til afskedigelse på grund af ledelses- og samarbejdsproblemer.

- Jeg er utroligt glad for, at Morten Møller har sagt ja til at bringe Odder Kommune sikkert gennem denne periode, hvor vi står uden øverste ledelse, siger borgmester Uffe Jensen i en pressemeddelelse.

SE: To topchefer fyret

- Vi har i forløbet overvejet at ansætte en midlertidig kommunaldirektør udefra, men ved at konstituere Morten Møller sikrer vi, at der bliver kontinuitet både i organisationen og i kommunens drift. Det har været afgørende for et i øvrigt enigt økonomiudvalg, og jeg er sikker på at kommunens medarbejdere vil være glade for denne løsning.

Morten Møller er 47 år og uddannet cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet.

- Jeg glæder mig til at tage udfordringen op i den situation Odder Kommune befinder sig i. De kommende måneder vil der være fokus på driften frem for nye udviklingsopgaver, siger han.

Morten Møller skal erstatte Kenth Halfdan Ferning, der sidst i opktober blev indstillet til afskedigelse på grund af samarbejdsproblemer. Konstitueringen træder i kraft med det samme og varer indtil en ny kommunaldirektør er på plads.