Megaoutlet i Odder: Alt er til salg - også bygningen

Fra i dag og til søndag kan man gøre gode handler i Odder

02:06

1 af 2

I Odder har borgerne i weekenden mulighed for at tage en tur forbi Megaoutlet, hvor mange af byens butikker har sat en stand op med nedsatte varer.

- det er blevet svære at drive detailhandel, end det har været. Derfor har vi brug for at få realiseret alle dele af vores varelager, så vi kan få penge fri til at købe nye varer, siger arrangør af Megaoutlet, Anna Jensen.

Hos Megaoutlet tror man, at det bliver en god weekend med mange besøgende, og mange handler.

- Jeg regner med at få rigtig travlt. Vi regner med at få godt tyve-tusind gæster. Vi regner med at få lavet mange handler. Jeg tror også, der bliver rigtig god stemning, siger Anna Jensen.

Ny frikadellekrig kan bryde løs på Djursland efter forslag fra DF

Bygningen er også til salg

Det er ikke kun småting, man kan købe med hjem fra weekendens outlet, skulle man se sig forelsket i selve bygningen, som eventet bliver holdt i, er der også mulighed for at købe den.

- Dansk Supermarked, som der ejer bygningen her, den har stået stille i en periode her. Nu skal der ske noget, så nu har de valgt, at den også er kommet på outlet og er sat ned til næsten halv pris, siger Anna Jensen.

Der er for få boliger til salg i Østjylland

Lokalsamfundet støtter op

I Odder har mange af de lokale butikker valgt at deltage i weekendens Megaoutlet.

- Vi deltager til dels for at støtte det gode lokale initiativ her i Odder, og så dels for at få ryttet ud i alle vores sæsonvarer, som jo skifter herop til forårssæsonen, siger butikschef i Stark i Odder, Regner Arboe.

Megaoutlettet starter i dag og har åbent frem til søndag

Du kan øverst i artiklen se et klip fra Megaoutlet