Komiker til den kedeligste by

Skal afprøve jokes i østjysk forsamlingshus

Foto: Mew

Hvor ligger Danmarks kedeligste by? Det spørgsmål stillede stand up-komikeren Simon Talbot sine fans på Facebook.

Svarene var mange, men valget faldt på den lille by Gylling nær Odder.

- Jeg valgte Gylling, fordi at hende der skrev ind fra Gylling, simpelthen beskrev den så kedelig og deprimerende. Hun beskrev, at alt de har er en bæk, en å, et lukket plejehjem og vejbump. Så jeg var nødt til at vælge dem, siger Simon Talbot til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Nu kan 130 af Gyllings 645 borgere snart glæde sig til at være prøveklud for komikerens nye show, når han den 24. august optræder i byens forsamlingshus.

- Jeg synes det relaterede fint til temaet i showet - Talle alene i verden - at føle sig lidt alene i verden. Og her kommer jeg ud til nogen, der er nødt til at være "være lidt alene i verden" medmindre man tager bussen til det pulserende Hou, siger Simon Talbot til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Showet i Gylling er en forsmag på hans turné til efteråret, hvor han blandt andet gæster Aarhus, Randers og Silkeborg.

- Det kommer selvfølgelig til at stå i enorm kontrast til showet i Aarhus Musikhus. jeg glæder mig meget, fordi det giver den der intime følelse. Og fordi jeg kommer ud til et sted, hvor der ikke sker så meget, er jeg ikke skræmt, jeg skal bare være mere underholdende end at kigge på en mark der ligger brak, siger Simon Talbot til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Simon Talbot er selv opvokset i Skanderborg.