Hundrede hunde til Haiti

Elever har syet tøjdyr til jordskælvsramte børn

Haiti 2
elever
elever2

37 børn på børnehjemmet Notre Dame des Victoires på Haiti har i denne uge fået gaver helt fra Danmark.

Nærmere bestemt gaver fra 5.a på Skovbakkeskolen i Odder, der for to år siden rakte en hånd ud til de mange børn på Haiti, der fik slået deres liv itu, da det enorme jordskælv slog ind over øen.

Eleverne i Odder gik i gang med at sy - 100 hjemmelavede tøjhunde i alverdens farver udstyret med elevernes navne og hjerter med ordene "I love you".

- Vi snakkede om, hvor frygtelig katastrofen var, og vi blev enige om at hjælpe. Vi snakkede om, at noget af det, man har brug for, når man er et bange barn, er et tøjdyr, man kan kramme, siger Helle Busk, der er 5.a's tidligere klasselærer.

Godt to år efter er tøjdyrene nu nået Haiti, hvor børn på børnehjemmet Notre Dame des Victoires denne uge kunne modtage gaven fra Odder.
Eleverne på Skovbakkeskolen blev samlet og overrasket med billeder helt fra Haiti, hvor de endelig kunne se deres tøjdyr i armene på glade børn på børnehjemmet.

- Det var fantastisk at se deres smil på billederne. Det er godt, at de nu har noget, de kan eje og kaste deres kærlighed på. Det føles godt at gøre dem glade, siger 13-årige Sinan Yuce, der nu går i 7.a på Skovbakkeskolen.

20200727-180240-2-1920x1308we

Trods ny vejledning: Rejsebureau tror ikke på rejse-boom

_DSC0162

Folk samlet til demonstration i Gellerup

40_percent

play Stryger direkte i coronapasset: Spyttest får dig uden om køen

def_thumb,50_percent

play Aldrig fundet: Dykkere leder lige nu efter Fregatten Jyllands andet anker

Gravsted 1

Raser over gravtyveri - stjæler børnenes minde om deres far

20210514-075715-L-1920x1280we

Nu lempes rejsereglerne på seks områder

Dagens mest læste