Helt særlig Golf stjålet fra færgeparkering: Den gør folk glade

Over 1000 personer har delt har efterlysningen af en special-malet østjysk bil. Ejeren håber inderligt på, at bilen kommer hjem

Det er denne specielle Golf, der er blevet stjålet. Foto: Privat

Charlotte Dannemand fra Laurbjerg syd for Randers er ulykkelig, efter at hendes elskede Golf II blev stjålet natten til lørdag fra færgeparkeringen på Hou Havn.

Bilen er kendt fra bilmesser og markeder over hele landet, så derfor er efterlysningen blevet delt over 1100 gange.

Læs også Delinger fik golfen 'Alma' hjem igen: Ejeren hopper af glæde

- Det er overvældende, hvor mange der har delt efterlysningen. Flere har også skrevet opmuntrende ord til mig om, hvor glad bilen plejer at gøre dem, siger Charlotte Dannemand Jackson til TV2 ØSTJYLLAND.

Bilens særpræg er, at Charlotte Dannemand Jackson sammen med sin datter selv har malet den i alverdens farver og skrevet sjove kommentarer på den.

- Den er ikke finpoleret, og der er ikke kostet mange tusinde kroner på den. Det er en gammel golf fra 1987, men den gør folk glade. Fremmede tager billeder med den, og min datter og jeg synes, det er så sjovt. Derfor er det også ekstra trist, at den nu er blevet stjålet, siger Charlotte Dannemand Jackson.

Læs også Kvinde udsat for tricktyveri: Hvordan skal 20'eren i vognen?

Ejeren havde besøgt en bekendt på Samsø fredag og skulle så køre hjem til Laurbjerg fra færgeparkeringen lørdag, men bilen var væk.

Bliver hel varm indeni

- Jeg troede først, det var mig, der havde glemt, hvor jeg parkerede, men på overvågnings-videoen fra p-pladsen kan man se, at bilen bliver forsøgt startet en 3-4 gange, og til sidst kører den ud af pladsen, lyder det fra Charlotte Dannemand Jackson.

Det gør da en hel varm indeni. Mange skriver til os, at de ikke fatter, hvorfor man gør sådan noget. Den er jo nok nem at stjæle, men bilen er intet værd.

Charlotte Dannemand Jackson, bilejer

Under de triste omstændigheder bliver hun dog glad over at se de mange delinger og den støtte, som lige nu strømmer hendes og datterens vej.

- Det gør da en hel varm indeni. Mange skriver til os, at de ikke fatter, hvorfor man gør sådan noget. Den er jo nok nem at stjæle, men bilen er intet værd, siger ejeren.

Læs også Tidligere soldat dømt for at true med at skyde politiet

- Jeg håber, at det bare er nogle festaber, der lige manglede en bil der om natten, og at den så bare står efterladt et sted nu, fortsætter hun.

Tyveriet er meldt til politiet, som gerne hører tip i sagen på tlf. 114. Charlotte Dannemand Jackson vil også gerne kontaktes, hvis nogen ved noget.