Frivillig brandmand reddede bygning fra at gå op i flammer

En vaks borger fik slukket flammerne i en stol, som der var sat ild til i en forladt industribygning i Odder søndag aften

Den forladte bygning, der var ved at bryde i brand søndag aften, ligger i Rådhusgade i det centrale Odder. Foto: Google Maps

Det kunne have gået grueligt galt, da to teenagedrenge søndag kl. 20.26 satte ild til en stol i en forladt fabriksbygning i Rådhusgade i Odder. Heldigvis var en lokal frivillig brandmand vaks og opdagede branden, inden den bredte sig.

- Borgeren bemærkede en lugt af røg, da han stod og tankede sin bil. Han gik derfor nærmere bygningen, hvor to teenagedrenge pludseligt kom løbende ud fra, oplyser Østjyllands Politi.

Han trak hurtigt stolen udenfor og fik ilden slukket. Ilden havde ikke nået at brede sig, og forårsagede ikke større skade.

Østjyllands Politi

Inde i bygningen opdagede manden så, at der var sat ild til en stol.

- Han trak hurtigt stolen udenfor og fik ilden slukket. Ilden havde ikke nået at brede sig, og forårsagede ikke større skade, fortæller politiet.

Læs også Ung mand anholdt med kokkekniv i inderlommen

Den ene dreng nåede den vakse borger ikke at se, men den anden beskrives som 15-16 år, 160-170 cm høj og med lyst hår. Han var iført mørkt tøj søndag aften.

- Hvis nogen har set noget, måske nogle drenge i området søndag omkring kl. 20.26, så hører vi meget gerne fra dem, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114.