Forlænger med Odder Håndbold

Casper Søegaard Larsen bliver i Odder Håndbold

Casper Søegaard Larsen og Odder Håndbold har bundet sig til hinanden indtil sommeren 2017.

Odder Håndbold forlænger nemlig kontrakten med Casper Søegaard Larsen, meddeler klubben i en pressemeddelelse:

- Det stod hurtigt klart, at Casper er en spiller som bibringer os nogle nye kvaliteter, som vi ikke i forvejen besidder. Det er derfor glædeligt, at det er lykkes at forlænge kontrakten med Casper, så vi i yderligere to sæsoner for gavn af hans skud, drive og positive syn på tingene, siger cheftræner Morten Secher.

Casper Søegaard Larsen kom til Odder Håndbold i december 2014 og har efter sin ankomst markeret sig som en målfarlig spiller både i Odder og i håndboldligaen. Casper har indtil nu spillet fem kampe i denne sæson og lavet 20 mål.

- Jeg føler, at Odder Håndbold er den rette klub for mig. Jeg har efter min start midt i grundspillet kun haft gode oplevelser med Odder Håndbold, de andre spillere, trænere og ledelsen i klubben. Jeg er derfor helt sikker på, at jeg i Odder Håndbold vil finde den tryghed og stabilitet, der skal til for at fortsætte min udvikling, siger Casper Søegaard Larsen og fortsætter:

- Det er samtidig muligt for mig, at jeg sammen med håndbold på højeste niveau kan fortsætte mit studie på lærerseminariet, da Odder Håndbold arbejder for, at vi kan kombinere studie eller arbejde med håndbolden.