Efter hærværk: Masser af kærlighed til barber i Odder

Borgere i Odder mødtes i dag for at støtte barber, der fem gange har været plaget af hærværk

02:25

Nej til hærværk. Sammenhold. Og plads til alle i Odder stod der skrevet på lyserøde og røde hjerter, som Odder-borgere i dag hængte op på den hærværksplagede barbers vindue.

Siden ejeren af Barbershoppen i Odder, Sheikho Issa, åbnede sin barbershop i juli, har han løbende været udsat for hærværk med smadrede ruder og skældsord skrevet på vinduerne.

Læs også Borgmester gav barbersalon blomster efter hærværk

Mens der indenfor i barber-shoppen blev klippet hår og trimmet skæg, mødtes Odder-borgere så til en støtte-happening fredag eftermiddag.

- Jeg vil godt støtte op om det. Jeg synes ikke, at det er i orden med hærværk gentagne gange. Nu er det også gået ud over de andre forretninger, men det er femte gang, han har fået smadret sin rude. Det er ikke drengestreger længere. Det er chikane, siger Berit Stavnbo, pensionist fra Odder og fortsætter:

- Mit formål med at være her i dag er at støtte og sige, at det vil vi ikke finde os i. Så håber jeg på, at det kan ændre noget, siger Berit Stavnbo.

Læs også Odder-barber endnu en gang udsat for hærværk

En anden af de fremmødte var Gitte Brandbyge fra Odder.

- Jeg er her, fordi vi tydeligt skal signalere, at vi ikke vil tolerere, at der ikke er rummelighed i den er by. Og så vil jeg gerne sende nogle signaler om de værdier, som jeg synes, at byen skal stå for, siger Gitte Brandbyge, der er sygeplejerske i retspsykiatrien.

Hun kan ikke lade være med at tænke på, at der er nogen, der specifikt går efter barberen i Odder.

- Med de racistiske udtalelser, der har været skrevet, så kan man ikke lade være med at tænke på, at der er nogen, der vil ham ondt, siger Gitte Brandbyge.

Barberen kvitterede for opbakningen med gratis klipning fra 15.00-17.30.

Øverst kan du se hele indslaget om støtten fra borgerne i Odder til Barbershoppen.