Corneliussen til Skanderborg

Skanderborg Håndbold henter Jonas Corneliussen til klubben

Jonas Corneliussen - her i Odder-trøje. Foto: Ole Nielsen

Fra den kommende er Jonas Corneliussen ny spiller i Skanderborg Håndbold.

Den 25-årige højre back har skrevet under på en etårig aftale med skanderborgenserne, og kan kommer til klubben fra Odder Håndbold.

Dermed at han udset til at overtage pladsen for Martin Risom, der skifter til Lemvig Håndbold til sommer.

- Jonas Corneliussen er en spændende spiller med nogle gode kompetencer. Han har blandt andet lynhurtige fødder, og så har han et godt skud. Han kommer nu til at spille på et hold, der spiller hurtigere, end han er vant til, og det kan vise sig at være til hans fordel, siger Torben Væver, der er sportschef i Skanderborg Håndbold, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se: DHF afviser Randers-protest

I denne sæson blev det til 26 kampe for Odder i Boxer Herreligaen for Jonas Corneliussen, der med skiftet fra Odder til Skanderborg kan se frem til endnu en sæson i landets bedste række. Odder Håndbold rykkede som bekendt ned, mens skanderborgenserne sikrede sig endnu et år i ligaen efter to dramatiske kampe mod Randers HH.

25-årige Jonas Corneliussen spillede ungdomshåndbold i AIA Tranbjerg, inden turen via Viby gik til AGF og så Odder Håndbold.

- Har en lidt atypisk baggrund, og han er nok for mange et lidt ubeskrevet blad, men vi ser meget frem til samarbejdet med Jonas, siger Torben Væver, der forventer et langvarigt samarbejde, selvom kontrakten i første omgang lyder på et år.

I sine 26 kampe for Odder i ligaen blev det til 26 scoringer for Jonas Corneliussen.