Brand i lejlighed på gågade

En lejlighed på gågaden i Odder brændte fredag aften, og selv om brandvæsnet hurtigt fik bugt med ilden, er der betydelige røgskader.

Det væltede ud med røg fra en lejlighed på anden sal i Rosensgade i Odder, da Østjyllands Brandvæsen fredag aften nåede frem og sendte røgdykkerne på arbejde.

- Branden er slukket nu, og vi har gang i efterslukningen, fortæller Søren Møller, operationschef ved Østjyllands Brandvæsen.

Der var ifølge operationschefen ingen personer til stede i lejligheden, da branden brød ud.

Meldingen om brand indløb klokken 21.18, og brandfolkene fra Station Odder var først fremme, mens der også blev sendt brandbiler af sted fra Aarhus. 

De nåede dog at blive stoppet, inden de nåede Odder, da de lokale brandfolk havde styr på branden, fortæller Søren Møller.

20220916202939_IMG_0010
Foto: presse-fotos.dk

Da TV2 ØSTJYLLAND taler med operationschefen omkring klokken 22, er branden slukket, men brandfolkene er fortsat på stedet.

- Meldingen er i hvert fald, at branden har været så betydelig, at lejligheden er brand- og røgskadet. Der er sket en del røgskade, og der har også været røgspredning til andre lejligheder og en forretning i stueetagen, så vi er i gang med en del udluftning, og så har vi tilkaldt skadesservice, siger Søren Møller.