95-årige Anna giver ikke op: Sælger nu genbrugsguld fra privaten

Efter mange år som antikhandler har Anna Larsen nu flyttet hele varelagret hjem i privaten på grundt af vejarbejde og corona.

01:48

VIDEO: Efter mange år som antikhandler har Anna Larsen nu flyttet hele varelagret hjem i privaten.

95-årige Anna Larsen har været antikhandler i 60 år. De seneste år har hendes forretning haft lokaler forskellige steder.

Læs også Nu kommer endnu en kæmpe trold til Østjylland

Senest i Kippervig i Horsens, men der kom der alt for få kunder på grund af vejarbejde og corona. Derfor valgte Anna Larsen at rykke genbrugsguldet hjem i privaten i Gylling syd for Odder i håbet om, at der ville komme flere kunder.

For færdig med antikbutikken – det er hun i hvert fald ikke:

Jeg skal jo have noget at lave, ellers så bliver det da for trist.

Anna Larsen

- Jeg skal jo have noget at lave, ellers så bliver det da for trist. Det er hyggeligt. Der er gamle minder ved det, siger Anna Larsen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Folkekær skattejæger hædret med rom og røverhistorier

Tidligere blev privaten brugt som lagerrum, men nu er der varer fra gulv til loft, og Anna Larsen står klar til at byde kunder indenfor.

01:25

Anna Larsen har haft en antikvitetsbutik i 60 år, hvor hun sælger alt fra glas, porcelæn, pyntedimser og andre antikviteter. Se indslaget fra den 11. oktober 2019 her.

Luk video

Flere bump på vejen

I 2019 havde Anna Larsen egentlig indstillet sig på, at tilværelsen som indehaver af en lille antikbutik kunne være slut, fordi hun gennemgik et sygdomsforløb med en pacemakeroperation.

Læs også 95-årige Anna blaffer til byen: - Folk er så flinke

Men Anna ville det anderledes, og på hendes 94-års fødselsdag den 26. maj 2019 genåbnede hun sin biks. Hun kunne nemlig slet ikke se sig selv i en dagligdag uden at passe den lille butik et par gange om ugen.

Det på trods af at hun inden da havde været grueligt meget igennem:

Læs også 94-årig nægter at opgive sin butik på trods af sygdom og overfald

- Først kom der en mand ind og overfaldt mig og tog min penge. Så et stykke tid efter faldt jeg og fik en hjerneblødning. Og så faldt jeg igen lidt efter og trykkede ribbenene. Nu har jeg fået en pacemaker, og det hjælper, men jeg døjer stadig med noget ubehageligt helvedesild, fortalte Anna Larsen, til TV2 ØSTJYLLAND i oktober 2019.

Nu har hun så rykket butikken hjem til sig selv.

06:52

VIDEO: 95-årige Anna Larsen rejser på tomlen, når hun skal rundt. Kom med hende her.

Luk video