57-årig slået i ansigtet da han ville hjælpe nabo

En 57-årig mand blev fredag slået i hovedet under en diskussion på en villavej i Odder

Det var her ved Nølevvej i det østlige Odder, at gerningsmanden løb hen efter episoden. Foto: Google Maps

En 57-årig mand blev fredag eftermiddag slået i hovedet under en diskussion på en villavej i det østlige Odder. Politiet har ikke anholdt nogen i sagen og opfordrer vidner til at henvende sig.

Episoden skete fredag eftermiddag ved 14.30-tiden.

Læs også 22-årig slog medindsat flere gange i hovedet med jernrør

Her så den 57-årige mand, at hans nabo havde et skænderi med en mand. Den 57-årige gik hen til sin nabo, og med tiden blev manden mere og mere aggressiv og ophidset, og det endte med, at han slog den 57-årige mand i hovedet, hvorefter han stak af fra stedet.

- Gerningsmanden er ikke en, som de to andre kender fra området. Han sagde noget om, at han ledte efter en telefon, siger vagtchef Martin Christensen fra Østjyllands Politi.

Signalement

Gerningsmanden beskrives som værende mand, 30-35 år gammel. Han er cirka 185 centimeter høj og spinkel af bygning. Han var Iført blå/hvid bluse med stort 5 tal med hvid skrift foran og blå sko.

Gerningsmanden løb efter episoden væk fra området i retning mod Nølevvej, og Østjyllands Politi vil gerne høre fra eventuelle vidner, der har set manden fredag eftermiddag i området ved Nølevvej eller har oplysninger i sagen.

Det kan ske på telefonnummer 114.