24 ton rustfri stål stjålet fra virksomhed - politiet søger vidner

To containere med omkring 24 ton rustfrit stål er blevet stjålet fra virksomheden Staermose Industry A/S i Odder. Politiet søger vidner.

Salgschef i Staermose Industry A/S, Mathias Bruhn, ærgrer sig over tyveriet.

Tyveriet er gået udover virksomheden Staermose Industry A/S, der ligger på Aahavevej 13 i Odder. Foto: Google Maps

1 af 2

Der har været ståltyve på spil i Odder i weekenden.

Virksomheden Staermose Industry A/S har fået stjålet to containere med omkring 24 ton rustfrit stål. Det oplyser Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også To unge blev stoppet i Nutella-tyveri

- Vi får anmeldelsen om de stjålne containere mandag morgen. Nogen har klippet hegnet op ind til virksomheden, og der er spor efter en lastvogn på stedet, men der er ingen på arbejde i weekenden, og derfor er der ingen, som har set noget på gerningstidspunktet, siger Jakob Christiansen, kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi.

Politiet søger vidner  

Da der ikke var nogen til stede på arbejdspladsen i weekenden, kan tyveriet have fundet sted på et hvilket som helst tidspunkt mellem fredag eftermiddag og mandag morgen.

Vi vil rigtig gerne i kontakt med vidner, der har set noget - eksempelvis en lastbil der har kørt i området eller anden mistænkelig adfærd.

Jakob Christiansen, kommunikationsmedarbejder, Østjyllands Politi

Østjyllands Politi hører derfor meget gerne fra vidner, der har set mistænkelig adfærd omkring Aahavevej i Odder i weekenden.

- Der er blevet stjålet for en del penge, så vi vil rigtig gerne i kontakt med vidner, der har set noget - eksempelvis en lastbil der har kørt i området eller anden mistænkelig adfærd, siger Jakob Christiansen til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også To dømt til seks års indrejseforbud for butikstyveri

Ekstremt dygtige tyve

Hos Staermose Industry A/S ærgrer man så over det store tyveri, som formentlig kun er blevet gennemført på grund af meget dygtige tyve. 

- De har været ekstremt dygtige. Da de kom ind, peger lastbilens forlys op mod kameraet, så vi har svært ved at se, hvilken lastbil og personbil, der holder der, fortæller salgschefen Mathias Bruhn til TV2 ØSTJYLLAND. 

De holder altid øjnene ned mod jorden, så vi kan ikke identificere deres ansigter.

Mathias Bruhn, salgschef, Staermose Industry A/S

Ifølge ham har der altså både været en lastbil og en personbil involveret i tyveriet. Heller ikke personerne har det været muligt at sige meget om ud fra overvågningsbillederne. 

- De holder altid øjnene ned mod jorden, så vi kan ikke identificere deres ansigter, siger Mathias Bruhn. 

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

00:28

VIDEO: Mathias Bruhn beskriver tyvene som yderst dygtige og professionelle. 

Luk video