16-årig fortsat i kritisk tilstand efter trafikulykke

Natten til lørdag blev en 16-årig dreng ramt af en bilist på Århusvej. Søndag morgen er drengen fortsat i kritisk tilstand

(ARKIVFOTO) En ung mand fra Københavnsområdet er i kritisk tilstand, efter han natten til lørdag var involveret i et færdselsuheld mellem Malling og Odder.

En 16-årig fodgænger blev natten til lørdag ramt af en bilist på Århusvej mellem Malling og Odder.

Den unge mand, som er fra Københavnsområdet, blev efterfølgende indlagt på Aarhus Universitetshospital med svære hovedtraumer.

Læs også 16-årig dreng med hovedtraumer dør to døgn efter ulykke

Politiet beskrev lørdag morgen den 16-åriges tilstand som kritisk, og søndag er hans tilstand fortsat uændret, lyder det fra Østjyllands Politi.

- Han er fortsat i kritisk tilstand. Det er den seneste melding, jeg har fået fra derude fra, siger vagtchef ved Østjyllands Politi Flemming Lau.

Gik på mørk strækning

Politiet kunne umiddelbart efter trafikulykken ikke fortælle noget om, hvorfor den 16-årige dreng befandt sig på vejen mellem Malling og Odder, men vagtchef Flemming Lau fortæller søndag, at han og nogle jævnaldrende måske forsøgte at blaffe sig til et lift.

Han er fortsat i kritisk tilstand. Det er den seneste melding, jeg har fået derude fra.

Flemming Lau, vagtchef, Østjyllands Politi

- Det, vi ved, er, at han er gået med to jævnaldrende. Det er en meget mørk strækning, og vores indtryk er, at han måske har forsøgt at blaffe, siger Flemming Lau. 

Læs også 16-årig dreng er i kritisk tilstand efter alvorlig ulykke

Ulykken skete ved totiden natten til lørdag. Bilisten, en 62-årig mand, var ikke påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer, da ulykken fandt sted.

Ulykkesstedet var i kort tid afspærret efter ulykken.