Glimmer-Carina giver Northside det ekstra krydderi

At sprede glæde er ikke verdens værste jobbeskrivelse

God karma kommer ikke altid af sig selv. Nogle gange kommer god karma fra Carina.

Carina hedder Munkholm til efternavn, og hun er ansvarlig for events og happenings på Northside, der slutter natten til søndag.

- Det handler primært om at skabe en god oplevelse for festivalgæsterne, og at de måske kan få nogle ting, som de ikke er vant til, siger Carina Munkholm til TV2 ØSTJYLLAND og fortsætter:

- De kan fx få bionedbrydeligt glimmer på, eller de kan få forlænget festivaloplevelse ved hjælp af de små Instax-billeder, hvor man tager et billede af festivalgæsten og giver dem det. Mange hænger det på køleskabet eller putter det i deres pung.

Carina Munkholm har en fest på Northside. Hun læser også på kaospilotuddannelsen.
Carina Munkholm har en fest på Northside. Hun læser også på kaospilotuddannelsen.

For få dage siden skulle Carina forklare en kvinde, hvad hun lavede på festivallen. Hun fortalte, at hun for eksempel havde et hold på 15 mennesker, der ikke lavede andet end at tage Instax-billeder.

- Så sagde hun: ”Ah, det her”, og hev et billede op, hun havde haft liggende i pungen siden Northside 2017. Og var et meget godt eksempel for mig på, at man har forlænget sin festivaloplevelse.

Fik jobbet ved et tilfælde

Carina fortæller, at hun konstant bliver inspireret til nye tiltag på Northside, og at hun hele tiden har festivallens værdier - innovation, musik og bæredygtighed - i baghovedet.

- For eksempel er alt vores glimmer nedbrydeligt, hvilket er ret vigtigt, for vi smider ret meget af det ud i naturen. Det forsvinder og har ingen effekt på naturen overhovedet. Glimmeret har jeg bestilt hjem helt fra England, og jeg måtte søge rundt på nettet og ringe rundt til forskellige producenter for at finde ud af, hvor jeg kunne skaffe sådan noget.

Det er tilfældigheder, der har gjort, at Carina Munkholm er endt som ansvarlig for events og happenings på Northside. 

VIDEO: Vejret har i den grad været med Northside i år. Her kan du se indslag fra festivalens sidste dag.

- Jeg læser på kaospilotuddannelsen, og jeg kom til at snakke med ham, der er ansvarlig for atmosfæren her på festivalen. Events og happenings er også under hans paraply, og så blev jeg bare ved med at sige: ”Jeg har den idé, og jeg har den idé", og lige så stille har det bygget sig op. Nu står jeg også for alt kunsten og al dekorationen inde på festivalen.

Hvad er det bedste ved at være ansvarlig for events og happenings på Northside?

- Det er at sprede glæde. Alle de ting, vi laver, er at sprede glæde og god karma for festivalgæsterne. Jeg bliver virkelig høj af det, siger Carina Munkholm til TV2 ØSTJYLLAND.