273 dage før åbning: Nu sælger Northside billetter

Festivalen Northside åbner for billetsalget hele 273 dage før festivalen begynder

Radiohead-forsanger Thom Yorke under Radioheads koncert på Northside 2017. Foto: Sarah Christine Nørgaard - Scanpix

Det er omkring to en halv måned siden, at Northside 2017 blev afsluttet med en koncert af hovednavnet Radiohead, men hvis man tror, at folkene bag Aarhus-festivalen hviler på laurbærrene, kan man godt tro om igen.

På fredag, 273 dage før festivalen i 2018, starter billetsalget til 2018-udgaven af Northside. 

Læs også Festivalgæster om årets Northside: De kunne godt have smidt mere flis

- I ugen efter Northside 2017 kunne man i en begrænset periode købe Early Bird-billetter til næste års festival, og her solgte vi fire-fem gange flere billetter end i samme periode sidste år. Samtidig har vi fået en hel del henvendelser fra folk, der vil høre, om man allerede nu kan reservere billetter til næste år. Så vi oplever helt klart en meget større forhåndsinteresse end i tidligere år. Så af hensyn til efterspørgslen efter billetter og for at være klar til offentliggørelsen af de første navne, sætter vi partoutbilletter i salg lidt tidligere, end vi plejer, siger talsmand for Northside John Fogde i en pressemeddelelse.

I første omgang er det blot partoutbilletter og VIP-billetter, der bliver sat til salg, men senere vil der også komme endagsbilletter og forskellige pakkeløsninger i salg. 

Læs også Skraldet flyder på Northside-plads: Bliver fjernet over tid

Meget er skrevet om Northsides fremtid i Ådalen, hvor festivalen har ligget siden 2011, men 2018 bliver heller ikke året, hvor festivalen flytter. Således bekræfter John Fogde, at festivalen også i 2018 vil blive afholdt i Ådalen i Åbyhøj nær Aarhus.

For de spændte oplyser festivalen også, at der ikke er længe, til de første musiknavne vil blive offentliggjort.