X-Factor skal redde hajerne

FC Djursland henter bomber tilbage

Foto: FC Djursland

Fodboldklubben FC Djursland har muligvis fundet den spiller, der skal føre de ambitiøse østjyder tilbage i divisionerne.

Efter at være rykket ud af 2. division har den Grenaa-baserede fusionsklub med en frygtindgydende haj i sit logo hentet 20-årige Khalil Faizi tilbage til Djursland.

For et år siden var den unge angriber med til at vinde U19-danmarksmesterskabet med FC Nordsjælland. I samme sæson blev han topscorer for nordsjællænderne.

Khalil Faizi blev dog ikke tilbudt en seniorkontrakt med FC Nordsjælland. I stedet har han forgæves forsøgt at blive fast mand i Lyngby og Birkerød.

Khalil Faizi vender nu tilbage til FC Djursland, hvor cheftræner Jesper Borup ser frem til et gensyn med den unge angriber.

- Khalil er den type spiller, som laver en tunnel på en modstander på baglinjen og løber ind og scorer. Han tager chancer, og nogle gange lykkes det, andre gange gør det ikke. Men han bidrager med det uventede, som skal til, og som vi nok manglede i sidste sæson. Det kan være x-factoren, siger Jesper Borup i en pressemeddelelse.